Menu
Zamknij

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. (opr. miękka) od 13 81

Leksykony techniczne

Opis

perfekcyjne materiały, które mogą być użytkowane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i...książka kucharska z korzystnymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: towarów spożywczych, produkcji gastronomicznej, użycia warzyw, grzybów, owoców, mleka, jaj, mąki i kasz w technologii gastronomicznej. Obejmuje ponadto techniki sporządzania zup i sosów i ciast. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego.
Zeszyt dedykowany jest dla uczniów uczących się w zawodzie kucharz śladowej gastronomii, ale może być stosowany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, także na poziomie technikum (np. Kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).

Podtytuł: znacząca szkoła zawodowa
ISBN: 9788389287625
Kod paskowy: 9788389287625
Autorzy: Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
Rok wydania: 2015
Kod wydawcy: 38448
Miejscowość: Poznań
liczba stron: 144
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 16.5x23.5cm
Głębokość (mm): 10
Waga: 0.244
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.