Menu
Zamknij

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. (opr. miękka)

Leksykony techniczne

Opis

perfekcyjne materiały, które mogą być użytkowane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z korzystnymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: towarów spożywczych, produkcji gastronomicznej, użycia warzyw, grzybów, owoców, mleka, jaj, mąki i kasz w technologii gastronomicznej. Obejmuje ponadto techniki sporządzania zup i sosów i ciast. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego. Zeszyt dedykowany jest dla uczniów uczących się w zawodzie kucharz śladowej gastronomii, ale może być stosowany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, także na poziomie technikum (np. Kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię