Menu
Zamknij

Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa Renata Tylińska, Maria Wajgner (opr. miękka)

Pozostałe książki

Opis

REA - Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom VPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług recepcji) i T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).dostępnie wprowadza w podstawowe zagadnienia związane z funkcjonowaniem gospodarki wolnorynkowej.Wyjaśnia najważniejsze terminy ekonomiczne.cechuje rozmaite rodzaje działalności gospodarczej, dzięki temu uczeń lepiej zrozumie zagadnienia związane z hotelarstwem.Uczy czytania ze zrozumieniem ustaw i aktów prawnych.Podręcznik przygotowuje nie tylko do egzaminu zawodowego, ale także do produktywnego funkcjonowania na rynku pracy w roli pracownika i przyszłego pracodawcy.

Dostarcza informacji {pomocn|przydatn)ych przy rozpoczynaniu własnej działalności gospodarczej w branży hotelarskiej.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

PODOBNE PRODUKTY

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.