Druga edycja podręcznika zaadresowanego do wszystkich osób pragnących pogłębić kompetencje językowe w specjalistycznej dziedzinie jaką jest hotelarstwo i gastronomia. Książka niezastąpiona do nauki języka specjalistycznego przy bezpośrednich kontaktach z klientem francuskojęzycznym. Na dodatek w drugiej edycji odnajdziemy: - płyta DVD z fikcyjnymi dokumentami video, składająca się z 6 epizodów związanych bezpośrednio z treścią poszczególnych rozdziałów podręcznika, - kolorowy przewodnik po „Gastronomii i winoznawstwie", - materiały (10 testów próbnych) przygotowujące do uzyskania zawodowego dyplomu z języka francuskiego z dziedziny Turystyki i hotelarstwa (DFP TH) B1 podczas egzaminu organizowanego przez Paryską Izbę Handlowo-Przemysłową (CCIP), - dwa testy kwalifikacyjne: test ogólny oraz test z języka specjalistycznego W komplecie odszukamy drugą edycję przewodnika pedagogicznego z kluczem do ćwiczeń, a także video.
Kod paskowy: 9782090380460 Autorzy: praca zbiorowa Format: 21.0x28.6cm Głębokość (mm): 7 Język oryginału: francuski Języki: francuski Grupa towarowa: Książka
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.