Menu
Zamknij

Kuchnia polska - Wysyłka od 5,99 - kupuj w sprawdzonych księgarniach !!! (opr. twarda)

Książki kulinarne i przepisy

Opis

Są chwile, kiedy głód nie może dłużej czekać. Dla nieoczekiwanych gości i głodnych dzieci ekspresowo trzeba przygotować coś smacznego. W tej książce znajduje się prawie 1000 przepisów na różne dania, które można przygotować w kilka minut: zrazy zawijane z ziołami i marchewką, sałatkę z szyjkami raków czy filet rybny na warzywach.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

PODOBNE PRODUKTY

Książki kulinarne i przepisy, Fitoestrogeny Łagodny Suplement na Okres Przekwitania (opr. miękka)
od 21 26

4 oferty

Fitoestrogeny Łagodny Suplement na Okres Przekwitania (opr. miękka)

  • ISBN 9788320040371 
  • Oprawa miękka 
  • Autor Kleine-Gunk Bernd 
  • Wydawnictwo PZWL 
  • Ilość stron 120 
  • Rok wydania 2010 
Porównaj
Książki kulinarne i przepisy, Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu (opr. miękka)
od 73 24

5 ofert

Bromatologia Zarys nauki o żywności i żywieniu (opr. miękka)

  • ISBN 9788320036039 
  • Oprawa miękka 
  • Autor Gertig Henryk, Przysławski Juliusz 
  • Wydawnictwo PZWL 
  • Ilość stron 468 
  • Rok wydania 2007 
Porównaj
Książki kulinarne i przepisy, Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - Egon Binder (opr. miękka)
od 19 25

2 oferty

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb - Egon Binder (opr. miękka)

  • ISBN 9788370734411 
  • Oprawa miękka 
  • Autor Egon Binder 
  • Wydawnictwo MULTICO 
  • Ilość stron 118 
  • Rok wydania 2012 
Porównaj
Książki kulinarne i przepisy, Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + cd (opr. broszurowa)
od 15 39

3 oferty

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + cd (opr. broszurowa)

  • ISBN 9788379930067 
  • Oprawa broszurowa 
  • Autor Bernhard Gahm 
  • Wydawnictwo REA 
  • Ilość stron 128 
  • Rok wydania 2014 
Porównaj
Książki kulinarne i przepisy, Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu. T.1 (opr. miękka)
od 53 13

4 oferty

Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu. T.1 (opr. miękka)

  • ISBN 9788301163204 
  • Oprawa miękka 
  • Autor Jan Gawęcki 
  • Wydawnictwo Wydawnictwo Naukowe PWN 
  • Ilość stron 560 
  • Rok wydania 2013 
Porównaj
Książki kulinarne i przepisy, Inspiracje na Wielkanoc (opr. miękka)
od 12 45

3 oferty

Inspiracje na Wielkanoc (opr. miękka)

  • ISBN 9788376706146 
  • Oprawa miękka 
  • Autor Góźdź Joanna 
  • Wydawnictwo Buchmann 
  • Ilość stron 128 
  • Rok wydania 2013 
Porównaj
Książki kulinarne i przepisy, MAKARONY PIEROGI I NALEŚNIKI ORAZ INNE DANIA Z MĄKI KASZY I RYŻU TW (opr. twarda)
od 23 40

4 oferty

MAKARONY PIEROGI I NALEŚNIKI ORAZ INNE DANIA Z MĄKI KASZY I RYŻU TW (opr. twarda)

  • ISBN 9788370738662 
  • Oprawa twarda 
  • Autor Hanna Szymanderska 
  • Wydawnictwo MULTICO 
  • Ilość stron 120 
  • Rok wydania 2010 
Porównaj
Książki kulinarne i przepisy, CUKIER,SÓL,TŁUSZCZ. JAK UZALEŻNIAJĄ NAS KONCERNY SPOŻYWCZE (opr. broszurowa)
od 22 45

7 ofert

CUKIER,SÓL,TŁUSZCZ. JAK UZALEŻNIAJĄ NAS KONCERNY SPOŻYWCZE (opr. broszurowa)

  • ISBN 9788375793000 
  • Oprawa broszurowa 
  • Autor Michael Moss 
  • Wydawnictwo GALAKTYKA 
  • Ilość stron 456 
  • Rok wydania 2014 
Porównaj
Książki kulinarne i przepisy, Coś francuskiego. Z miłością, z pasją, ze smakiem - DAVID GABORIAUD (opr. twarda)
od 39 93

3 oferty

Coś francuskiego. Z miłością, z pasją, ze smakiem - DAVID GABORIAUD (opr. twarda)

  • ISBN 9788381031080 
  • Oprawa twarda 
  • Autor David Gaboriaud 
  • Wydawnictwo Pascal 
  • Ilość stron 256 
  • Rok wydania 2017 
Porównaj

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.