Menu
Zamknij

Kąski z gąski, indyka i kaczki - Tadeusz Barowicz (opr. miękka) od 22 13

Książki kulinarne i przepisy

Opis

Mięso indyka, gęsi lub kaczki jest wyszukane a zarazem odznacza się nadzwyczajnymi właściwościami dietetycznymi. Książka mieści 121 sprawdzonych propozycji na potrawy z indyka, gęsi i kaczek. Znajdują się pośród nich oryginalne receptury z kuchni innych narodów, jak na dodatek polskie dania zarówno te konwencjonalne, jak i współczesne.

Można na domowy obiad przygotować roladki z indyka albo żołądki gęsie po alzacku. Gęsia szyja nadziewana to dobra pozycja na kolację czy kaloryczne śniadanie. A sałatka z kaczką, mango i granatem? Rewelacja.

W książce są również proste przepisy na zrobienie domowych kiełbas drobiowych. Dodatkiem podnoszącym walory smakowe potraw są sosy, których lubiane przepisy znajdują się na końcu. Sięgajmy po to co zdrowe, zwłaszcza wtedy, gdy jest smaczne.

Naprawdę warto. Tytuł Kąski z gąski indyka i kaczki Autor Tadeusz Barowicz Wydawnictwo Rea EAN 9788379933143 ISBN 9788379933143 Kategoria Kuchnia,diety\Kuchnia ilość stron 128 Format 16.5x23.5x1 cm Rok wydania 2017 Oprawa Miękka Wydanie 1 Waga 0.414 kg

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

PODOBNE PRODUKTY

Książki kulinarne i przepisy, Pakiet: megazupy na cały rok, kuchnia ojca teodora, śledzik lubi pływać (opr. miękka)
od 41 07

2 oferty

Pakiet: megazupy na cały rok, kuchnia ojca teodora, śledzik lubi pływać (opr. miękka)

  • ISBN 9788379933204 
  • Oprawa miękka 
  • Autor praca zbiorowa 
  • Wydawnictwo Wydawnictwo Rea 
  • Ilość stron 384 
  • Rok wydania 2017 
Porównaj
Książki kulinarne i przepisy, russian cooking. kuchnia rosyjska (wersja angielska) (opr. twarda)
od 49 50

2 oferty

russian cooking. kuchnia rosyjska (wersja angielska) (opr. twarda)

  • ISBN 9788375444766 
  • Oprawa twarda 
  • Autor Agnieszka Koroś, Łukasik Inna 
  • Wydawnictwo Rea 
  • Ilość stron 559 
  • Rok wydania 2014 
Porównaj
Książki kulinarne i przepisy, 505 sałatek, surówek i sałat - książka (opr. broszurowa)
od 19 76

1 oferta

505 sałatek, surówek i sałat - książka (opr. broszurowa)

  • ISBN 9788379935048 
  • Oprawa broszurowa 
  • Autor praca zbiorowa 
  • Wydawnictwo Rea 
  • Ilość stron 256 
  • Rok wydania 2021 
Porównaj
Książki kulinarne i przepisy, Obsługa kelnerska Klasa mistrzowska - Gutmayer Wilhelm, Stickler Hans, Lenger Heinz, Kalinka Walter (opr. twarda)
od 60 01

2 oferty

Obsługa kelnerska Klasa mistrzowska - Gutmayer Wilhelm, Stickler Hans, Lenger Heinz, Kalinka Walter (opr. twarda)

  • ISBN 9788375445961 
  • Oprawa twarda 
  • Wydawnictwo REA 
  • Ilość stron 248 
  • Rok wydania 2013 
Porównaj

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.