Menu
Zamknij

100 najlepszych przepisów tradycyjnej kuchni polskiej (opr. miękka)

Książki kulinarne i przepisy

Opis

Książka gromadzi przepisy na proste dania kuchni polskiej, takie jak krupnik, bigos, pierogi które niezależnie od wieku i upodobań biesiadników za każdym razem cieszą się powodzeniem. To właśnie śledź po polsku, zrazy zawijane, buraczki i mazurki stanowią o tym, że nasza kuchnia zasługuje na uwagę. Klasyk naszej kuchni narodowej Stanisław Czarnecki pisał przed laty: tak mi się bowiem zdawało, żebyś wprzódy skosztował staropolskich potraw, w których jeżeli swemu nie odnajdziesz apetytowi ukontentowania, do dalszych i specjalniejszych cię odsyłam.

ISBN: 9788311129993
Kod paskowy: 9788311129993
Autorzy: Adamska Elżbieta
Rok wydania: 2013
Kod wydawcy: 21002
Oprawa: Miękka
PKWiU: 58.11.1
Format: 18.4x24.1
Języki: polski

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

PODOBNE PRODUKTY

Książki kulinarne i przepisy, HISTORIA OWOCÓW TROPIKALNYCH OD AWOKADO DO ZAPOTE
od 22 99

2 oferty

HISTORIA OWOCÓW TROPIKALNYCH OD AWOKADO DO ZAPOTE

  • ISBN 9788311153721 
  • Autor Jarosław Molenda 
  • Wydawnictwo Bellona 
  • Ilość stron 320 
Porównaj
Książki kulinarne i przepisy, Grzyby I Owoce Leśne - Praca zbiorowa (opr. twarda)
od 16 99

1 oferta

Grzyby I Owoce Leśne - Praca zbiorowa (opr. twarda)

  • ISBN 9788311138735 
  • Oprawa twarda 
  • Autor praca zbiorowa 
  • Wydawnictwo Bellona 
  • Ilość stron 160 
  • Rok wydania 2015 
Porównaj

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.