Książka dotyczy stosunkowo nowego i prawie nieznanego zagadnienia, jakim są interakcje między lekami a żywnością i alkoholem. Publikacja stanowi próbę uporządkowania i przedstawienia jak najszerszemu kręgowi odbiorców najnowszej wiedzy na ten temat. Autorzy pokazują, jak produkty żywnościowe zmieniają działanie leków w organizmie. Książka gromadzi ergonomiczny skorowidz leków w odniesieniu do ich zażywania w relacji z posiłkami. Publikację zamyka zbiór podstawowych, ogólnych zaleceń odnośnie przyjmowania wszystkiego typu leków.
ISBN: 8385284486 Kod paskowy: 9788385284482 Autorzy: Jarosz Mirosław, Wolnicka Katarzyna, Ryżko-Skiba Małgorzata, Respondek Wioleta, Rychlik Ewa Wydanie: 1 Rok wydania: 2018 Kod wydawcy: 21638 Miejscowość: Warszawa liczba stron: 100 Oprawa: Miękka PKWiU: 58.11.1 Format: 12.0x17.0cm Głębokość (mm): 6 Waga: 0.095 Języki: polski Grupa towarowa: Książka
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.